El Ball de Gitanes de Martorelles, a l'Espai Terra de TV3

Dijous, 25 de juny de 2015 a les 00:00
El cap de colla Daniel Viñallonga parlarà sobre els quaranta anys de les Gitanes a Martorelles i de les novetats de la temporada vinent.

Avui dijous 25 de juny, a les 13:30h, una petita representació del Ball de Gitanes de Martorelles assistirà al programa Espai Terra de TV3. El cap de colla, Daniel Viñallonga, explicarà els orígens de les Gitanes, la història dels darrers quaranta anys de ballades, els tipus de balls i l’evolució.  A més a més, parlarà també de les Picades, de les tres colles actuals de l’entitat i de les principals novetats de la propera temporada. 

Els dansaires martorellesencs seran representats també per una parella de cada colla. De la colla dels Petits hi seran l’Arnau i la Margot, de sis anys; de la colla de Mitjans, en Jaume i la Marta, de 13 anys; i dels Grans, en Pere i la Marina. 

“Estem molt contents de poder tenir aquesta oportunitat i al mateix temps fer ressò del poble de Martorelles” explicava la responsable de comunicació Carme Montsant en el moment de saber la notícia. 

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:26