El Karate Martorelles obté nou medalles al Campionat de Catalunya

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 00:00
  • Tres bronzes a la modalitat de Katas; i dos ors, dos plates i dos bronzes a la de Kumite.

El Club Karate Martorelles va participar el passat dissabte 6 de maig al Campionat de Catalunya de Karate Kyokushinkai celebrat a Pineda de Mar i organitzat per la Federació Catalana de Karate (FCK). 

En la modalitat de Katas, tres esportistes martorellesencs van pujar al podi, tots tres al tercer graó. En categoria juvenil femení ho va fer Rajah Hammouch i Àlex Ocaña i Eric Francés van ser els dos bronzes en infantil masculí.

Pel que fa la modalitat de Kumite, Eric Frances i Noha Bentkib es van proclamar campions de Catalunya en la categoria infantil masculí (-42kg) i aleví femení (-40kg) respectivament. Dante Rubio i Rajah Hammouch van obtenir la medalla de plata en infantil masculí (-36 kg) i juvenil femení (-46 kg) respectivament. I Alex Ocaña i Aniol Bastida van ser tercers a les categories infantil masculí (-42 kg) i juvenil masculí (-44 kg). 

En aquest campionat el Karate Martorelles va participar amb 10 esportistes. A banda dels esmentats, també van competir David Silva, Martí Arévalo, Clàudia Reina i Clàudia Ibánez. 

Darrera actualització: 08.05.2023 | 12:24