El Lledoner d'octubre, repartint-se als domicilis de Martorelles

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 00:00
  • Amb tota l'actualitat del municipi. la informació sobre la Caminada nocturna contra el càncer de mama i l'entrevista a la nova directora de l'escola Simeó Rabasa i a la Manuela Moreno, que deixa el càrrec després de 24 anys. 

Aquest dimecres 7 d'octubtre de 2020 s'ha començat a repartir el número 83, corresponent al mes d'octubre, del butlletí d'Informació de l'Ajuntament de Martorelles El Lledoner.

En aquesta edició trobareu tota la informació d'actualitat al municipi. També tota la informació sobre la cinquena edició de la Caminada nocturna contra el càncer de mama. 

A l'entrevista, parlem amb Manuela Moreno i Desireé Jaria. La primera, la "Manoli", deixa el càrrec de directora de l'escola Simeó Rabasa després de 24 anys. Jaria és el seu relleu i ens explica com esta sent el traspàs en aquest inici de curs tan complicat. 

A més a més, el número compta amb les seccions L'escola participa, el Viu l'arxiu i les Biblionotícies. 

L'Ajuntament informa que el repartiment es fa seguint les mesures sanitàries de seguretat. Les persones que reparteixen El Lledoner estan equipades amb mascareta homologada, guants i gel desinfectant. 

Si no podeu esperar a rebre'l a casa, podeu llegir-lo en línia. Ves-hi

Darrera actualització: 08.10.2020 | 09:33