El Pessebre Vivent de Martorelles suspèn la seva 44ª edició per la pandèmia

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 00:00
  • L'entitat encarregada, la Joventut Sardanista, no veu possible garantir totes les mesures de seguretat sanitària. 

L'entitat local Joventut Sardanista de Martorelles ha suspès les representacions previstes del 44è Pessebre Vivent de Martorelles la temporada 2020-21. 

Tal i com apunta el comunicat emès, el motiu no és altre que el de protegir els visitants, participants i col·laboradors de la pandèmia de la Covid-19: "Malauradament, el nostre format de pessebre ens impedeix poder realitzar les representacions garantint totes les mesures sanitàries establertes a dia d’avui per l’actual estat d’alarma i pel toc de queda, així com les futures mesures que es puguin establir" diu el comunicat.

A continuació podeu llegir el comunicat. 

 

Comunicat Oficial
Benvolguts socis, sòcies, amics i amigues,

Us adrecem aquesta nota per fer-vos saber que el President i la Junta de la Joventut Sardanista de Martorelles han decidit suspendre les representacions previstes del Pessebre Vivent de Martorelles de la temporada 2020-2021.  

El motiu no és altre que el de protegir els nostres visitants, participants i col•laboradors de la pandèmia de COVID-19 que estem patint. Malauradament, el nostre format de pessebre ens impedeix poder realitzar les representacions garantint totes les mesures sanitàries establertes a dia d’avui per l’actual estat d’alarma i pel toc de queda, així com les futures mesures que es puguin establir.

Malgrat això, volem comunicar que la intenció de l’entitat és realitzar tasques de manteniment a l’espai del nostre pessebre. D’aquesta manera volem assegurar que les representacions es puguin tornar a realitzar quan s’hagi superat l’actual pandèmia i la situació sanitària ho permeti.

Finalment volem agrair la vostra comprensió i suport i esperem poder-nos retrobar el més aviat possible.
Sense més, cuideu-vos, cuidem-nos!

Martorelles, a 26 d’octubre de 2020

La Junta.
 

Darrera actualització: 18.11.2020 | 09:27