El pintor i il·lustrador Xavi Mira exposa a l’ArteVista Gallery de Barcelona

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 10:00
  • Les obres del martorellesenc combinen l’acrílic amb la tècnica mixta i  tenen com a principals protagonistes a persones i animals.

Des de fa uns mesos, l’obra del pjntor i il·lustrador de Martorelles, Xavi Mira, s’exposa a la prestigiosa galeria d’art contemporani ArteVista/Gallery de Barcelona.

Actualment, Mira ha entregat a la galeria una dotzena de quadres que combinen l’acrílic amb la tècnica mixta i que tenen com a principals protagonistes a persones i animals.

L’obra de Mira quedarà exposada de forma permanent a la prestigiosa galeria situada al Passatge del Crèdit número 4 de Barcelona: “Sí, de fet la galeria és a l’edifici on va néixer Joan Miró” explica Mira que no ho ha tingut fàcil per aconseguir exposar-hi: “Havia anat a alguna inauguració i veia que la meva obra encaixava amb l’estil de la galeria. Després d’alguns intents, finalment la seva directora va accedir a veure-la. Li vaig portar tres quadres i li van agradar tant que va demanar-ne l’exclusiva” explica satisfet.

I és que Fabienne Yot, la directora de l’ArteVista, ha acceptat ja la dotzena d'obres que el martorellesenc li ha presentat: “El més difícil és posar un peu a dins d’aquesta galeria, jo ja l’he posat i ara, a pintar”.

Veure l’obra de Mira exposada a l’ArteVista/Gallery

Xavi Mira és pintor, il·lustrador i dissenyador de motos. Li agrada dibuixar amb un llapis, però és amb el pinzell, l’espàtula i el llenç amb que realment està inundat de sentiments i alegria. Transmet la seva profunditat a través de representacions en teles de gran format d’animals i persones, jugant amb contrastos de colors. Mira també fabrica storyboards per a agències de publicitat i empreses productores del món de la televisió. Al seu petit taller també dissenya els prototips de les seves pròpies motocicletes per a diferents marques.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 12:57