El preinfantil i premini femenins de la UE Bàsquet Martorelles guanyen les seves respectives lligues

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 00:00
  • El preinfantil està format íntegrament per jugadores de Martorelles i el premini és el primer any que competeix. 

Aquest dissabte 21 de maig dos equips de la Unió Esportiva Martorelles s'han proclamat campions de les seves respectives lligues. 

El preinfantil femení, format íntegrament per jugadores de Martorelles, va guanyar per 78 a 31 a casa davant l'AB Premià. Aquesta victòria stiua les martorellesenques amb 8 victòries i 2 derrotes i amb 606 punts a favor i 400 en contra. El mateix balanç tenia el Tecla Sala vermell però el preinfantil martorellesenc li tenia guanyat l'average particular i, per tant, es van proclamar campiones. 

Pel que da el premini, equip de nova creació que ha començat a competir aquesta temporada, les martorellesenques van guanyar el seu partit contra el Sant Gervasi (30-6) i van aconseguir la primera posició amb un balanç de 8 victòries i 2 derrotes, 386 punts a favor i 183 en contra: "Aquests dos campionats, acompanyats del bon paper dels altres equips base, afiancen la nostra aposta decidida pel bàsquet formatiu. Han sigut la cirereta d'una gran temporada, ja que la tanquem amb xifres record de jugadors/es i amb perspectives de seguir creixent de cara a la temproada que ve" apunta el president de l'entitat  Albert Nogueres.

 

Darrera actualització: 23.05.2022 | 11:06

Imatges