Els propietaris de bars i restaurants de Martorelles podran ampliar la terrassa sense cost addicional per a garantir les mesures sanitàries

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 08:00

En el cas que no vulguin ampliar l'espai, el cost de la taxa serà de la meitat. 

El ple ordinari del passat 18 de maig va aprovar per unanimitat una modificació de l'ordenança fiscal que regula la taxa per l'ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa. És a dir, l'ocupació de la via pública que afecta a les terrasses de bars i restaurants del municipi, dels sectors més perjudicats per l'actual crisi sanitària. 

Es tracta de la quarta mesura econòmica que impulsa l'Ajuntament per a fer front a la crisi de la Covid19, en aquest cas, per a facilitar als bars i restaurants, que ho vulguin, poder ampliar el nombre de cadires i taules en espais de terrassa sense incrementar el cost. En el cas que hi hagi establiments que decideixin mantenir el mateix espai, el cost de la taxa serà de la meitat: "Els propietaris podran ampliar l'espai de terrassa per a donar cabuda a les mateixes taules que tenien abans de la crisi garantint, sempre, les mesures de seguretat sanitàries" explicava el regidor de Comerç, Roger Parera, durant l'exposició del punt. 

Parera afegia que la decisió "ha estat consensuada amb tots els propietaris dels bars i restaurants del municipi i l'Ajuntament estudiarà cada cas per tal que disposi de totes les mesures de seguretat". Aquesta modificació serà vigent fins el 31 de desembre de 2020. 

Darrera actualització: 21.05.2020 | 09:45