Èxit de les activitats organitzades a Martorelles en un Nadal diferent

Divendres, 8 de gener de 2021 a les 12:00
  • Més de 3.600 persones participen al Tió de Nadal, La Fabriqueta de les joguines i el Campament Reial.

Martorelles ha celebrat unes activitats de Nadal diferents arran de la situació actual de pandèmia per la Covid-19. Així, les tres activitats organitzades (Tió, La Fabriqueta i Campament Reial) van comptar amb reserva prèvia via web, aforament limitat, control de temperatura a l’entrada i totes les mesures de seguretat per tal d’evitar les aglomeracions i la interacció social.

En total, més de 3.600 persones van passar per les tres activitats. El Tió de Nadal del passat 19 de desembre va comptar amb 816 persones; 1.640 van passar per La Fabriqueta de les joguines els dies 29 i 30 de desembre i 1, 2, 3 i 4 de gener; i 1.238 pel Campament Reial del dia 5 de gener.

De fet, el Campament, que va ser l’alternativa a la tradicional Cavalcada, va tenir molt bona acollida entre la ciutadania: “Valorem les activitats molt positivament sobretot perquè el més important és que els nens i nenes de Martorelles han pogut gaudir del Nadal, d’una manera diferent, però sense perdre la il·lusió” explica la regidora de Cultura Mònica Garcia.

Aquesta bona acollida fa que l’ajuntament valori repetir alguna d’aquestes noves activitats com per exemple, La fabriqueta de les joguines: “La mantindrem ajustant-nos a la realitat de l’any vinent” diu la regidora. Sobre el Campament Reial, la decisió es vol consensuar amb les entitats que hi col·laboren: “Valorem molt la participació de les entitats i volem compartir-ho amb elles, tot i que el format ens ha agradat molt” apunta la titular de Cultura que destaca també no només l’èxit de públic sinó el comportament d’aquest: “Un altre èxit és que la gent ha estat molt respectuosa amb els temps, no hi ha hagut aglomeracions i estem molt contents de com ha funcionat tot”.

A banda de fer el campament, abans i després d’aquest, els Reis d’Orient i la Patgessa Murtra van fer una petita volta en carrossa per alguns carrers: “Així, la gent que no va poder anar-hi va poder veure els Reis des del balcó” clou García.

Darrera actualització: 08.01.2021 | 13:17