Ja tenim les guanyadores dels concursos virtuals del Carnestoltes 2021 a Martorelles

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 15:05
  • Dos concursos de cuina i un de disfresses amb cinc categories. 

L’Ajuntament de Martorelles va organitzar tres concursos virtuals a l’entorn del Carnestoltes 2021, una edició que també s’ha vist marcada per la pandèmia de la Covid-19.

Així, per Dijous Gras, es va convidar la ciutadania a participar enviant fotos i vídeos a les xarxes socials de com feia una tradicional Coca de llardons. La guanyadora del lot de productes de pastisseria valorat en uns 200€ va ser la veïna Maria Casas amb un collage de fotografies de l’elaboració de la recepta.

El concurs de la Quaresma va ser també de cuina, una recepta de bacallà. Aquí la guanyadora va ser la veïna Dori Ferrando amb la seva recepta del bacallà à brás portuguès que es va endur un val de 200€ per gastar als comerços de Martorelles.

En el tercer concurs, el de disfresses confinades, els i les participants havien d’enregistrar-se o fotografiar-se amb la seva disfressa i compartir-la, com a la resta de concursos, a través de les xarxes socials Facebook, Instagram i Tik tok.

En categoria infantil el premi ha estat pel Lluc i la Noa de la classe dels infermers de l'escola Les Pruneres que han guanyat un val de 100€ a la Papereria Angelina. En categoria jove el premi ha estat per Mónica Muñoz i la disfressa de xurros amb xocolata. La família Playmobil de Maria Fuencisla s’ha endut el premi de la categoria unitat familiar.

La guanyadora de la categoria majors de 35 anys és l’Alicia Grasso i el seu món de caramel; i pel que fa els i les majors de 65 anys, el premi ha estat per la Maria Casas. Les guanyadores de les quatre categories s'han endut un premi de 150€ cadascuna.                                                                                                                  

Darrera actualització: 03.03.2021 | 16:12