Jordi Mitjavila obté la millor nota a les PAU d'un estudiant de Martorelles

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 11:55
  • Amb una nota d'11,16 (sobre 14) el jove martorellesenc ha començat el Grau de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Vic. 

El martorellesenc Jordi Mitjavila és l'estudiant de Martorelles que ha obtingut la millor nota a les PAU (Proves d'Accès a la Universitat) 2021. Aquest divendres 17 de setembre al matí ha estat reconegut per l'alcalde i regidor d'Educació, Marc Candela i la primera tinent d'alcalde, Anna Nogueres. 

El jove ha obtingut un 11,16 sobre 14 punts a la selectivitat: "M'esperava aquesta nota però no que fos la millor de Martorelles" apunta l'estudiant que ha començat fa una setmana el Grau de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Vic: "He triat aquesta carrera perquè sé que seria feliç treballant en alguna cosa relacionada amb aquest món" explica. 

Mitjavila va cursar la primària a l'escola Simeó Rabasa i la secundària i el batxillerat a l'Institut Alba del Vallès: "La veritat que vaig començar el batxillerat molt constant però vaig anar baixant el ritme. Ha estat més feina dels últims mesos, treballo millor sota pressió i fins i tot he tret notes que han millorat les de batxillerat" assegura Mitjavila. 

Pel que fa aquest curs passat, el primer en pandèmia, l'estudiant afirma que li ha costat posar-s'hi a les classes virtuals: "Per mi millor totes les classes presencials, quan t'asseus davant la pantalla i t'obliguen a seguir una classe virtual costa no distreure's". 

Darrera actualització: 17.09.2021 | 11:59