La biblioteca de Martorelles reobre el servei de préstec amb cita prèvia

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 20:00

A partir de divendres 22 de maig amb el següent horari: els dimecres al matí d'e les 11h a les 14h i les tardes de dilluns i divendres de les 16h a les 19h. 

La Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles obrirà les seves portes el proper divendres 22 de maig després de l'aturada forçada per la crisi sanitària de la Covid-19 i del confinament decretat per evitar-ne la seva propagació. De moment, l'equipament reobrirà portes per prestar només el  servei de préstec, pel que serà necessària la cita prèvia.

L'horari de la reobertura serà els dimecres al matí de les 11h a les 14h i les tardes de dilluns i divendres de les 16h a les 19h. 

Per a sol·licitar la cita prèvia caldrà adreçar-se al telèfon de la biblioteca 93 570 44 37 o bé a través del formulari web del bloc de la biblioteca. Es prega que en la sol·licitud telefònica o telemàtica s’indiquin els documents, amb títol i autor, que es volen sol·licitar en préstec, per tal de poder preparar-los amb antelació a la data concertada.

El retorn dels documents es farà exclusivament utilitzant la bústia exterior i no s'acceptarà el retorn de documents en mà. 

Per a accedir al pati de l’equipament, els usuaris hauran de fer-ho individualment, dur mascareta i respectar, en tot moment, la distància de seguretat amb la resta d’usuaris i personal.

Formulari per a la cita prèvia

 

Darrera actualització: 25.05.2020 | 08:11