La deixalleria de Martorelles torna al seu horari habitual a partir de dimarts 2 de juny

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 13:00

Per garantir les mesures de seguretat i per evitar contagis o situacions de risc hi treballaran dos operaris per deixalleria, el que permetrà garantir el compliment de les mesures preventives establertes i realitzar una intensa desinfecció diària de les instal·lacions.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental reobrirà la deixalleria de Martorelles a partir de dimarts 2 de juny, amb els horaris habituals. Davant la reducció del nombre de contagis per la Covid-19, el Consorci, amb el consens dels ens consorciats, ha valorat la reobertura parcial dels espais i permetre la prestació d'aquest servei amb la implantació d’estrictes mesures de prevenció per evitar la propagació dels virus i protegir tant el personal que hi treballa en aquestes instal·lacions com els usuaris i les usuàries que en fan ús.

Per garantir les mesures de seguretat i per evitar contagis o situacions de risc hi treballaran dos operaris per deixalleria, el que permetrà garantir el compliment de les mesures preventives establertes i realitzar una intensa desinfecció diària de les instal·lacions. També es limita l’aforament i es controlarà l’accés dels usuaris o transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho faran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.

El usuaris hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal i dipositar els residus al lloc corresponent. No s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar, així com si no hi ha suficient capacitat de recepció. També han de seguir les mesures de seguretat establertes: es recomana l’ús de mascaretes i guants, i respectar i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb altres persones i en general totes les mesures preventives indicades.

Horaris deixalleria de Martorelles:

Dia Mati Tarda
Dilluns Tancada Tancada
Dimarts   de 16h a 19h
Dimecres a divendres de 9.30h a 13.30h  
Dissabte de 9h a 15h  
Diumenge de 9h a 14.30h  

 

Darrera actualització: 29.05.2020 | 13:02