La directora de l’escola Simeó Rabasa, Manuela Moreno, s'acomiada del càrrec

Dijous, 9 de juliol de 2020 a les 00:00

Després de 24 anys com a màxim responsable i 33 a l'escola, Moreno continuarà fins al desembre per a fer un "bon traspàs" a la nova directora.

La que ha estat durant els últims 24 anys directora de l’escola Simeó Rabasa de Martorelles, Manuela Moreno, s’ha acomiadat del càrrec amb el final d’aquest curs escolar. 

Moreno va arribar al centre l’any 1987, dos anys més tard, assumiria el càrrec de cap d’estudis, el qual va exercir durant 7 anys, abans de ser nomenada directora: “Per una banda em sento una mica alleugerada d’haver-me tret la motxilla de la responsabilitat que durant tants anys he carregat” explica Moreno. 

Aquest mes de juliol una nova directora ha pres el relleu al càrrec i Moreno continuarà al centre fins a finals d’any per tal de fer el traspàs abans de la jubilació: “Estic activa i amb ganes de fer un bon traspàs per garantir la continuïtat del projecte educatiu de l’escola”.

Sobre el proper curs assegura que “tenim el repte de fer una escola segura i saludable per a la reobertura al setembre”, 

Darrera actualització: 09.07.2020 | 09:40