La federació SMC celebrarà el Dia Mundial de la Salut Mental el 8 d'octubre en format virtual

Divendres, 25 de setembre de 2020 a les 00:00
  • Sota el lema "Salut mental per a tothom: major inversió, major accés. Per a qualsevol persona, en qualsevol lloc".

El Dia Mundial de la Salut Mental del 2020 posa el focus en l'accés universal de totes les persones a una bona salut mental. La pandèmia de la Covid-19 ha posat en valor encara més la necessitat de serveis i recursos suficients perquè tothom tinguem cura del nostre benestar emocional en aquests temps tant difícils.

És per això que la federació Salut Mental Catalunya (SMC) celebrarà el Dia Mundial en streaming i amb el lema "Salut mental per a tothom: major inversió, major accés. Per a qualsevol persona, en qualsevol lloc"

El Col•legi de Periodistes de Catalunya (Barcelona) acollirà una taula rodona en directe i sense públic que serà una conversa sobre l'accés universal a la salut mental en temps de pandèmia: “Accessibilitat i inversió en salut mental. Davant la pandèmia: més salut mental comunitària”.

Hi participaran representants dels Departaments de Salut, i de Treball, Afers Socials i Famílies, i testimonis i activistes en 1a persona i familiars del moviment associatiu, entre d'altres.

En acabat, es farà la lectura del manifest del Dia Mundial de la Salut Mental 2020.

Pots consultar el programa actualitzat al web del Dia Mundial.

 

Més informació: 

Curs d'apoderament formació Prospect per a persones amb problemes de salut mental

Concurs literari Dia Mundial Salut mental
 

Darrera actualització: 25.09.2020 | 09:17