La foguera dels desitjos avançarà la revetlla de Sant Joan més familiar

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 00:00

Arribada de la flama i encesa de la foguera a les 18h a l’esplanada de Carrencà (zona del mercat).

La celebració de Sant Joan és una festa tradicional i molt arrelada al territori, amb participació de tots els públics. Donada la situació actual d’emergència sanitària per la Covid-19, ara per ara és difícil establir en quina fase s’estarà pels volts de Sant Joan (24 de juny). 

Si tot evoluciona favorablement, la festivitat i la nit de Sant Joan esdevindrà la primera festa assenyalada en el calendari, després de 3 mesos de confinament, on la família i els amics es podran retrobar per gaudir d’una nit especial.

L’Ajuntament de Martorelles s’ha adaptat a aquesta situació i ha organitzat un petit acte abans de que cadascú celebri la revetlla en família. El dimarts 23 de juny a les 18h està prevista l’arribada de la flama per encendre la foguera dels desitjos a l’esplanada de Carrencà (mercat).

La ciutadania podrà anar-hi a deixar els seus desitjos i prendre una mica de coca i cava. Abans, a les 17h, es repartirà coca de Sant Joan per a la gent gran de a l’Era de Carrencà. 

L’ajuntament recomana gaudir d’una festa de Sant Joan amb els nostres, menjant coca de Sant Joan i llençant alguns petards, que tant agraden els infants i adolescents, però fem-ho de forma segura amb les
màximes precaucions. 

Celebrar Sant Joan amb responsabilitat i seguretat posant en valor l’esforç dels serveis sanitaris, d’emergència i de seguretat i de la ciutadania durant les fases més agudes de la pandèmia.

Recomanacions per a una Revetlla Segura

Fem un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la Covid-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Recomanacions per a la Festa de Sant Joan 


 

Darrera actualització: 11.06.2020 | 15:47

Imatges

Sant Joan familiar Cartell Sant Joan 2020 Martorelles