La Generalitat inicia les obres de millora de l'accés al polígon de Martorelles

Dijous, 24 de març de 2022 a les 12:00
  • L’actuació també reordenarà la rotonda de La Vinyota de Mollet.

La Generalitat de Catalunya ha començat la setmana del 14 de març les obres que han de millorar l’accés i la mobilitat a l’entrada del polígon de Martorelles. El projecte inclou la creació d’una rotonda a l’entrada del polígon de Martorelles pel pont de l’Aiguabarreig. Es construirà una rotonda amb un ramal d’accés directe en direcció a Sant Fost, que no passarà per dins.

Amb aquesta actuació es vol reduir la velocitat dels vehicles que venen de Mollet: “Vens d’un pont elevat amb una baixada que pot convidar algú a pensar que pot córrer” explicava  l’alcalde Marc Candela al febrer de 2020 a la reunió amb la Generalitat. D’aquesta manera, els vehicles que vagin pel carrer de la Carrerada en sentit Mollet, podran girar a l’esquerra cap a Sant Fost o a la dreta cap a Montornès.

El projecte també contempla la reordenació i millora de la rotonda de La Vinyota (Decathlon) de Mollet. La intenció del departament és construir carrils directes que evitin el pas pel mig de la rotonda i que buidarien i eliminarien la congestió actual.

Al sortir de la C-17 es podrà entrar a Mollet sense passar per la rotonda i, venint de Martorelles, per anar a la C-17 no caldrà entrar a la rotonda, sinó que hi haurà un carril d’accès directe.  

L’actuació tindrà un cost d’uns 2 milions d’euros i es preveu que s’enllesteixi en cinc mesos. La Generalitat ha elaborat un estudi de mobilitat per tal de resoldre les possibles afectacions al trànsit durant les obres.

Darrera actualització: 24.03.2022 | 14:40

Imatges