La pel·lícula "Escape room" obrirà el Cicle Gaudí a Martorelles

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 10:00
  • Divendres 30  de setembre a les 18:30 hores al Celler de Carrencà.

L'Ajuntament de Martorelles s'ha incorporat a la programació del Cicle Gaudí, una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

La primera projecció serà la pel·lícula "Escape room" el divendres 30 de setembre a les 18:30h. El film està dirigit per Héctor Claramunt i protagonitzat per Joel Joan, Paula Vives, Ivan Massagué i Mònica Pérez. Una comèdia esbojarrada que situa els quatre protagonistes dins un escape room, una de les opcions d’oci més en voga en l'actualitat. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir-ne superant proves tan enginyoses i divertides com perilloses.

Les entrades es podran adquirir a www.martorelles.cat/entrades i a la taquilla el dia de la projecció. L'entrada general té un preu de 4,50€ i les exempcions i bonificacions 3€. 

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Des del seu naixement, el Cicle Gaudí s’ha expandit ràpidament pel territori, passant de les 12 sales amb què va engegar el 2016 a la província de Barcelona, al centenar que formen part de la xarxa que cobreix tota Catalunya i part de l’estranger.

 

Darrera actualització: 06.09.2022 | 09:18