La Plaça El•líptica acollirà la VI Picada de Ball de Gitanes

Divendres, 6 de juny de 2014 a les 00:00
La VI Picada de Ball de Gitanes es celebrarà el proper dissabte 7 de juny a les 19h a la plaça de Can Sunyer.

El passat dijous 29 de maig, l’Agrupació de Colles de Ball de Gitanes de Martorelles va presentar al Celler de Carrencà la “VI Picada de Ball de Gitanes” on hi participaran a banda de la colla local, les colles de Montmeló i Parets. L’entitat va destacar a la presentació que serà la darrera picada amb el format actual.

La Picada se celebrarà aquest dissabte 7 de juny a les 19h a la plaça El·líptica de Can Sunyer de Martorelles. Cada colla haurà de ballar quatre peces, una de les quals comuna com serà la Jota i tres de lliures, i un jurat format per coneixedors del Ball de Gitanes i gent reconeguda del món cultural les valoraran i puntuaran. En edicions anteriors, s’ha augmentat en nombre de balladors i ha destacat la innovació en peces com Mozart Dreams, We will Rock you de Queen, Appel Jack amb Aires d’estiu o el Via Fora de Mesclat.

Enguany la Picada serà conduïda per l’humorista Pep Callau i, tal i com mostra el cartell i el vídeo promocional que s’han elaborat, l’espai estarà ambientat com si fos un combat de boxa. Des de l’organització s’espera l’assistència d’unes 600 persones de públic, com va passar l’any passat a la V Picada a Montmeló.

En acabar la ballada, tots els dansaires participants celebraran un sopar i una festa a l’Envelat de Carrencà.

 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:11

Imatges