La Policia Local de Martorelles realitza proves del nou radar mòbil de control de velocitat

Dilluns, 27 de juny de 2022 a les 00:00
  • L’objectiu es millorar la seguretat viària i reduir els excessos de velocitat al municipi.

La Policia Local de Martorelles està provant aquestes dies un nou radar mòbil amb el qual vol millorar la seguretat viària del municipi. Un cop acabi la fase de proves, en la que no estan sancionant, aquest cinemòmetre es col·locarà en aquelles zones del municipi on la Policia Local detecti una problemàtica d'excés de velocitat més recorrent.

El regidor de Convivència i seguretat, Roger Parera, explica que la finalitat de la utilització d'aquest dispositiu és millorar la seguretat dels conductors i ha remarcat que, en cap cas, rere la seva instal·lació hi ha una finalitat recaptatòria: "Sempre que s'instal·li el radar, quan aquest ja estigui operatiu, avisarem a través de les xarxes socials de la Policia Local el mateix dia" apunta Parera. 

La intenció d'aquesta actuació és evitar les velocitats excessives que es produeixen a alguns carrers del nucli urbà i el polígon, on se'n farà un major ús: "En aquesta fase de proves hem detectat vehicles a 70 km/h pel carrer de Colom, quan s'ha d'anar a 30 km/h, o un altre a 83 km/h al carrer de la Carrerada quan el límit és 50 km/h" posa d'exemple Parera.

Les proves realitzades a l'avinguda d'en Piera, d'altra banda, indiquen que els vehicles circulen a una velocitat adequada. El control de velocitat per radar mòbil està senyalitzat a les entrades i sortides del municipi. 

 

Darrera actualització: 08.07.2022 | 10:33

Imatges