La segona edició del Festival VAP comptarà amb una Nit Brunzit amb Ferran Palau i Anna Andreu

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 13:30
  • Els espectacles Delikatessen concert, Adéu Peter Pan i La Bella Tour completen el cartell d'un festival que se celebra els dies 3, 10, 17 i 24 de juliol a les 19:30 hores al pati de la Masia de Carrencà.

L'Ajuntament de Martorelles celebrarà els dies 3, 10, 17 i 24 de juliol la segona edició del Festival d'arts escèniques Vespres al Pati (VAP) que compta amb espectacles de teatre, circ i musicals. 

El festival començarà el 3 de juliol amb l'espectacle de teatre cabaret de la companyia Delikatessen, un quartet vocal femení que canta a cappella.

La següent cita és el dissabte 10 de juliol amb l'obra de teatre familiar "Adéu Peter Pan" de la companyia Festuc Teatre, una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual.

El dissabte 17 de juliol el VAP tindrà la Nit Brunzit, recuperant el festival de música que Martorelles organitzava abans de la pandèmia, amb el pop metafísic de Ferran Palau i la veu  privilegiada d'Anna Andreu

I tancarà el festival la companyia La Bella Tour amb l'espectacle de circ i clown que porta el mateix nom el dissabte 24 de juliol. 

Tots els espectacles se celebraran a les 19:30 hores i comptaran amb totes les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT. 

Més informació i entrades

Darrera actualització: 18.06.2021 | 11:57

Imatges

La Bella Tour