La Taula de Salut Jove del Vallès Oriental celebra la jornada "Mirades joves als malestars (post)pandèmics"

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 00:00

S'adreça a professionals de diferents àmbits (joventut, acció social, ensenyament, salut, etc.) que treballin amb i/o per a joves.

La Taula de Salut Jove del Vallès Oriental celebrarà el proper 19 de novembre la XI Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental: "Mirades joves als malestars (post)pandèmics",  de 9h a 14h al Teatre Auditori Can Palots, Canovelles

Aquesta jornada s'adreça a professionals de diferents àmbits (joventut, acció social, ensenyament, salut, etc.) que treballin amb i/o per a joves, amb la voluntat d'aportar informació, eines i coneixement en per comprendre i acompanyar a les persones joves en aquest període marcat per la pandèmia. 

Es tracta d'un esdeveniment gratuït, però cal fer inscripció prèvia (les places són limitades) fins al divendres 5 de novembre. Les places s'assignaran per ordre de recepció de les sol·licituds.

La jornada es dividirà en 2 blocs:

·         Ponència principal “La salut mental des de la perspectiva de la complexitat”, a càrrec de l’Associació Abilis.

·         Taula rodona “Propostes de gestió emocional”, a càrrec de diferents professionals que treballen amb i/o per a joves.

Més informació i cartell

Darrera actualització: 29.10.2021 | 09:14