L'Ajuntament de Martorelles commemora el Dia internacional de la Gent gran

Dijous, 1 d'octubre de 2020 a les 00:00
  • Amb una crida a la ciutadania a compartir fotos a les xarxes amb els seus avis i àvies i el repartiment d'un detall a totes les persones majors de 75 anys del municipi. 

Aquest 2020, l'Ajuntament de Martorelles no podrà celebrar l'Homenatge a la gent gran com ho ve fent habitualment. I és que la pandèmia de la Covid-19 obliga també a repensar aquesta efemèride. 

L'àrea de Gent gran ha posat en marxa una campanya a les xarxes socials per tal que la ciutadania comparteixi fotos amb els seus avis i àvies amb les etiquetes #ElMeuAviDeMartorelles i #LaMevaÀviaDeMartorelles. Una forma de posar en valor la nostra gent gran a través dels més joves.

Detall a domicili, amb sorteig inclòs

D'altra banda, l'ajuntament reparteix des de l'1 fins el 10 d'octubre un petit detall sorpresa als domicilis de les persones majors de 75 anys de Martorelles.

Cadascun d'aquests obsequis tindrà un número per a participar en el sorteig de diferents lots de productes dels comerços de Martorelles. Els números guanyadors es publicaran al web i xarxes socials de l'ajuntament, a les pantalles informatives del poble i al Lledoner del mes de novembre. 

Recordem que des de fa sis anys, Martorelles commemorava aquesta data amb una recepció i un dinar al Celler de Can Roda amb totes les persones majors de 75 anys del municipi. 

Darrera actualització: 01.10.2020 | 11:07