L'Ajuntament de Martorelles convoca vuit places per a joves de 16 a 18 anys a través del projecte Brigada Jove

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 13:00
  • La durada del contracte serà d’un mes amb una jornada de 20 hores setmanals.

L'Ajuntament de Martorelles, a través del projecte Brigada Jove, contractarà joves de 16 a 18 anys del municipi pels mesos de juliol i agost d'aquest 2021. Aquests 8 nois i noies treballaran, 4 al juliol i 4 a l'agost, 20 hores a la setmana durant un mes amb un sou de 685,68€. 

Entre les principals tasques a realitzar, destaquen la neteja de vies públiques, jardins i zones verdes; treballs de jardineria bàsics, muntatge i recollida de material; i tasques de pintura de via pública i equipaments municipals.

L'objectiu de la Brigada Jove és oferir una primera experiència laboral als joves, a la vegada d’oferir-los la possibilitat de conèixer els espais municipals des de dins.

Per formalitzar la sol·licitud cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) en el seu horari actual de dilluns a divendres de 08 a 15h. El termini finalitza divendres 18 de juny. Les persones majors de 18 anys poden fer-la via telemàtica

En el moment de presentar la sol·licitud els i les joves aspirants podran manifestar la seva preferència en quant al mes (juliol o agost).

 

Darrera actualització: 09.06.2021 | 14:32