L’Ajuntament de Martorelles dota les escoles de proteccions de cara el curs vinent

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 10:00

Amb la instal·lació d'un sistema antipinçament per a les portes dels dos centres i diferents millores. 

L’Ajuntament de Martorelles va finalitzar la setmana passada els treballs de millora a les escoles del municipi per tal de dotar-les d'elements de seguretat sanitària davant la crisi de la Covid-19 i la reobertura dels centres al setembre. 

Abans del confinament, l'Ajuntament havia contractat petites intervencions a les dues escoles. En aquests dies s'han realitzat les millores amb empreses externes amb la instal·lació de sistemes antipinçament per a totes les portes que ho requerien de l'escola les Pruneres i de la porta de sortida al pati de l'escola Simeó Rabasa. 

En aquests dies la brigada i els serveis de consergeria han estat posant els exteriors de les escoles al dia per a la tornada i fent petites intervencions, als centres. 

Millora d'aïllament i pintura a la façana de l'escola Simeó Rabasa

Paral·lelament, han finalitzat les obres d'aïllament i millora de la façana de l'escola Simeó Rabasa. En aquesta actuació s'han realitzat els treballs d’aïllament a les parets que han de portar a continuar amb el projecte d’estalvi i eficiència energètica que l’escola va implementar fa uns quatre anys amb la col·laboració del gestor energètic municipal.

També s'ha modificat la imatge exterior del centre amb una capa de pintura a tota la façana de l’edifici de primària.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 09:45