L’Ajuntament de Martorelles ha contractat en els darrers dos anys 35 persones en atur a través de programes d'ocupació

Dimecres, 8 de març de 2023 a les 00:00
  • Actualment, aquest 2023, hi ha cinc persones contractades i el consistori ha demanat tres plans que ocuparien deu persones més a banda del programa Brigada jove .

L’Ajuntament de Martorelles impulsa, des de fa anys, diferents plans i programes d’ocupació que fomenten l’ocupació entre la ciutadania que es troba en situació d’atur. En aquest sentit, en els darrers dos anys l’ajuntament ha ocupat 35 veïns i veïnes de Martorelles i de municipis de l’entorn en 13 plans i programes de foment de l’ocupació. Al 2021 van ser 16 les persones contractades; i al 2022 van ser 19.

Actualment, aquest 2023 el consistori compta amb tres plans i programes en marxa que suposen la contractació de cinc persones aturades. A més a més, l’ajuntament ha sol·licitat tres subvencions per a programes de foment de l’ocupació més que suposarien, en cas de ser concedits, la contractació de 10 persones en situació d’atur.

També es convocaran els Plans Locals d’Ocupació i es mantindrà el Pla d’Ocupació Brigada jove que preveu contractar vuit joves a l’atur de cara els mesos d’estiu. 

Darrera actualització: 08.03.2023 | 08:33