L'Ajuntament de Martorelles obre la línia d'ajuts 2022 per a impulsar millores als comerços

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 00:00
  • Segona convocatòria per a la millora dels establiments comercials i de serveis del municipi. 

L’Ajuntament de Martorelles ha publicat una nova línia d’ajuts per impulsar l’actualització tecnològica i la millora dels establiments comercials i de serveis del municipi. Aquesta és la segona convocatòria d'aquest tipus d'ajuts després de la primera al 2021 que va tenir una molt bona acollida. 

Bàsicament, l’ajut  contempla com a despeses subvencionables la introducció de noves tecnologies, les retolacions exteriors, la millora d’aparadors, l’adquisició de mobiliari, l’adequació contra incendis, l’arranjament interior del local, les obres en façanes i revestiments interiors i l’adaptació de banys i millora de l’accessibilitat.

Totes aquestes despeses hauran hagut de ser executades i pagades durant el 2022 i no seran subvencionables les despeses d’obra nova o de buidatge total de l’interior.

Les despeses subvencionables s'han d'executar i tenir amb la seva corresponent factura en el termini comprés entre l’1 de gener de 2022 i el 30 de novembre de 2022, data límit on els beneficiaris poden presentar la justificació de l'aplicació dels fons.  

Totes les sol·licituds s’hauran de presentar en el termini màxim de 60 dies a partir del 4 d'agost, dia la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Per tant, el període finalitza el 4 d'octubre. Les persones sol·licitants hauran d’emplenar i presentar el model d’instància creat a tal efecte de forma telemàtica a través de la pàgina web municipal www.martorelles.cat, o presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà/ana (OAC).

Independentment del nombre de sol·licituds rebudes, en cap cas l’import de la subvenció atorgada podrà superar el 50% del pressupost presentat per a cada projecte, ni excedir la quantitat de 3.000€ per comerç sol·licitant.

Pel regidor de Comerç, Roger Parera, és primordial tenir un comerç local fort: "L'Ajuntament vol seguir ajudant al teixit comercial i de serveis després de dos anys de pandèmia. Donar un cop de mà al comerç local és important perquè els veïns i veïnes tinguin els serveis el més a prop possible" explica Parera. 

Darrera actualització: 04.08.2022 | 16:49