L'Ajuntament de Martorelles obté el Segell infoparticipa 2019

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 00:00

Un guardó que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) als webs de les administracions públiques pel seu grau de transparència.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha atorgat una nota de 8'3 i el segell Infoparticipa 2019 a l’Ajuntament de Martorelles per la transparència assolida al web municipal.   

L'obtenció d'aquest segell és una fita assolida per cinquè any consecutiu per part del consistori martorellesenc. El grau de bones pràctiques del web de l’Ajuntament de Martorelles i de totes les administracions públiques locals queda avaluat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural  de la UAB  que emet el certificat–Segell Infoparticipa. 

Aquest guardó fa palès que l’Ajuntament continua, tal com es va proposar a l’inici de la legislatura, procurant que la transparència sigui un tret distintiu en la manera d’actuar. 

Aquest any, la revisió de webs que l'organització del Segell Infoparticipa realitza, ha coincidit amb la renovació del web municipal que aspira a continuar millorant.

El web municipal de Martorelles ofereix informació actualitzada de les obligacions i actuacions municipals i presenta dades imparcials que expliquen com es governa i com s’administren els béns públics. 

Consulta les dades

Darrera actualització: 19.06.2020 | 08:59