L'Ajuntament de Martorelles prorroga els terminis de pagament dels tributs municipals 2020

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 18:00

El consistori i l'Organisme de Gestió de Tributs de la Diputació de Barcelona han treballat conjuntament en el nou calendari. 

L'Ajuntament de Martorelles ha prorrogat els terminis de pagament dels tributs municipals a conseqüència l'actual situació de crisi pel COVID-19. Aquests allargaments de termini corresponen a tributs com l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), la Taxa per a la gestió dels residus domèstics i comercials, la Taxa per a l'entrada de vehicles - guals i la Taxa pel manteniment del cementiri municipal. 

En el cas dels pagaments no domiciliats, el termini habitual (4 de maig a 6 de juliol) es prorroga fins l'1 de setembre. La mateixa pròrroga pels pagaments de rebut únic com la taxa dels guals i del cementiri. 

Pel que fa els pagaments domiciliats, el calendari habitual de les quatre fraccions (maig, juliol, octubre i desembre) canvia i els pagaments passen als mesos de juliol, setembre, novembre i desembre. 

Aquells veïns i veïnes que per problemes econòmics no puguin atendre els seus compromisos fiscals, l’Ajuntament estudiarà cas a cas, com ha fet sempre, per a donar solucions flexibles de pagament. També l’Ajuntament amb l’ORGT està estudiant el marc legal per a poder aplicar bonificacions a la taxa de recollida de residus comercials per aquells comerços que per aplicació del Reial Decret 463/2020 d'Estat d'Alarma, de 14 de març han hagut de tancar durant el període d’alarma. 

 

Darrera actualització: 09.04.2020 | 16:59