L'Ajuntament de Martorelles publica i reparteix la nova guia del comerç local

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 12:00
  • Es distribueix amb l'edició de novembre del Lledoner i la voluntat és actualitzar-la cada any. 

L’Ajuntament de Marorelles ha elaborat una guia de comerç del municipi amb la voluntat de seguir donant suport al comerç local en aquests moments tan complicats. 

Sota la campanya endegada el passat mes de juny de promoció del comerç local “Sabem què vols i com ho vols, compra a Martorelles”, la nova publicació conté un mapa dels comerços del poble sectoritzats en deu àmbits comercials.  A més a més, la guia compta amb un codi QR (martorelles.cat/guiadecomerç) per tal de consultar tota la informació relacionada amb els comerços del municipi al web de l’ajuntament.

Aquesta és una nova acció inclosa dins la campanya que es va posar en marxa a principis d'estiu i la intenció de l'ajuntament és fer-la anual: "És una guia que s'ha fet conjuntament amb el Consell de Comerç i esperem que sigui molt útil per a la ciutadania per a donar a conèixer els més de setanta comerços de qualitat que tenim a Martorelles" explica el regidor de Comerç, Roger Parera. 

La nova publicació es distribueix a tots els domicilis amb el repartiment del Lledoner del mes de novembre. També es pot trobar als comerços i equipaments municipals oberts de Martorelles.  

Ves a la Guia de comerç web

Darrera actualització: 05.11.2020 | 15:52