L'Ajuntament de Martorelles s'afegeix als 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 i al minut de silenci que es farà avui al migdia

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 00:00

Durant els deu dies de dol, les banderes oficials de la Casa Consistorial onejaran a mig pal i amb un crespó negre.

L’Ajuntament de Martorelles s’afegeix als 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 que aquest dimarts han decretat el Consell de Ministres i el president de la Generalitat de Catalunya. També se suma a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis i Provínciesde minut de silenci, prevista per aquest dimecres 27 de maig a les 12 del migdia, en memòria de totes les persones que han perdut la vida durant la pandèmia.

La corporació municipal, encapçalada per l’alcalde de Martorelles, guardarà el minut de silenci davant a la plaça de l'Ajuntament, garantint les distàncies de seguretat i seguint totes les mesures higièniques establertes per evitar la propagació del virus. El consistori demana a totes les martorellesenques i martorellesencs que es vulguin sumar a la convocatòria que ho facin de manera simbòlica, aturant-se un minut des del lloc on siguin a les 12 en punt del migdia: a casa, a la feina, a la compra, etc.

Durant els deu dies de dol, les banderes oficials de l'edifici de l'Ajuntament onejaran a mig pal i se’ls col·locarà un crespó negre. El període de dol s’inicia dimecres 27 de maig a les 00 h i finalitzarà dissabte 6 de juny a les 00 h.

 

Darrera actualització: 27.05.2020 | 15:32