L'Ajuntament de Martorelles se suma a l'acció "No maltractis el reflex del teu futur"

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00
  • Una acció que forma part de la campanya Tracta'm bé del Consell Comarcal del Vallès Oriental. 

El grup de prevenció de Maltractes a la Gent gran del Consell Comarcal del Vallès Oriental, del qual l'Ajuntament de Martorelles en forma part, ha endegat l'acció de sensibilització "No maltractis el reflex del teu futur". 

Aquesta acció està emmarcada dins de la campanya Tracta’m bé i es realitza conjuntament amb alumnes d’Integració Social de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu i el Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental.

Al llarg del mes de maig es  realitzaran entrevistes a diferents municipis, aquestes entrevistes les faran a persones que del carrer, a punts estratègics amb afluència de persones de totes les edats. La idea és comprovar el coneixement, o desconeixement, que hi ha sobre aquest fenomen, alhora que provoquem reaccions en les persones entrevistades per tal de fer visible aquesta xacra.

Després de les entrevistes es lliurarà un tríptic informatiu amb alguns conceptes bàsics i indicacions on dirigir-se en cas de sospita o evidència. 

Els resultats es publicaran el 15 de juny (Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i els maltractaments a persones grans).

Darrera actualització: 10.05.2022 | 14:01