L’Era jove programa diferents activitats aquest novembre

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 09:00
  • Al mes d’octubre va començar la programació de tallers i activitats adreçats als i les joves del poble al nou equipament. 

El nou equipament juvenil del municipi, l’Era jove de Carrencà, ha programat diferents cursos i tallers aquesta tardor.

Al mes d’octubre va començar un cicle de sessions d’activitat física adreçada al jovent els divendres (cada quinze dies) de 18:30 a 20h i que continua fins al desembre. 

L’equipament també va acollir un taller de signes el passat 15 d’octubre; i el taller “Un cop de realitat” sobre la sexualitat, les identitats de gènere el 16 d’octubre. També a l’octubre va tenir lloc un taller de maquillatge de halloween (fotografia).  

Per aquest mes de novembre s’ha programat el taller de defensa personal del 25 de novembre a les 17h dins el programa d’activitats per a commemorar el Dia contra les violències masclistes; i el taller de “Cuina sense pares” pel divendres 26 de novembre a les 19h. Aquest taller es repetirà el 17 de desembre.

Pel que fa altres activitats, l’Era Jove acollirà l’espectacle Homes llop de Vallnegra el dissabte 13 de novembre a les 12h; i la tarda de karaoke del dissabte 20 de novembre a les 18h. 

Per a les inscripcions als tallers o les activitats cal adreçar-se al correu electrònic mar.espaijove@martorelles.cat. 

L’equipament també serà la seu de les sessions del Consell jove del municipi. La propera serà el divendres 12 de novembre a les 19h.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 10:42