Les Jornades Europees de Patrimoni revelaran els "Misteris de Carrencà" a Martorelles

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 12:00
  • Amb una activitat teatralitzada. També s'aprofitarà per formalitzat el llegat del fons documental dels descendents de la família Carrencà.

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Martorelles i l'Arxiu Municipal, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, han preparat l’activitat teatralitzada: “Els misteris de Carrencà” amb data per confirmar després d'haver ajornat la primera data prevista.

L'activitat ens endinsa en els misteris de la llegendària família de Carrencà -que mai s’han explicat- amagats sota les rajoles, empolsegats a les golfes, enteranyinats pels passadissos de la Masia! Increïblement hem trobat un túnel del temps sota la masia i hem tingut la sort de conèixer en Josep Carrencà. Estigueu alerta, l'hem convençut per sortir i reviure el passat amb tots nosaltres!

L'activitat, amb data encara per confirmar, se celebrarà en dos torns: a les 18h i a les 19h. Tindrà un aforament màxim de 15 persones per torn i la reserva d'entrada gratuïta cal fer-la a través del web martorelles.cat/entrades. 

L'activitat començarà al pati de la Masia de Carrencà, s'obriran les portes dels diferents edificis però no s'entrarà per poder mantenir la seguretat de tothom. 

Entremig del 1er torn i 2n torn, s'aprofitarà per signar un conveni entre l’ajuntament i els descendents de la família Carrencà que, per segona vegada, lleguen a Martorelles el seu valuós fons documental que inclou, fins i tot, alguns pergamins.

Darrera actualització: 02.10.2020 | 10:50

Imatges

Cartell Jornades de Patrimoni 2020 Martorelles