Les usuàries del Centre de suport a la llar pinten dibuixos de Nadal des de casa

Dilluns, 14 de desembre de 2020 a les 00:00
  • Paral·lelament, les treballadores han editat un vídeo de felicitació del Nadal entre els usuaris i usuàries del centre.

Des del seu tancament, les treballadores del Centre de suport a la llar visiten regularment els domicilis dels seus usuaris i usuàries. En aquesta visita, a banda d’interessar-se per l’estat anímic de la persona, també se li fa entrega d’unes fitxes de diferents activitats a fer a casa. 

Aquests dies una de les activitats estrella és pintar nadales per tal de decorar els vidres del Centre de suport a la llar (fotografia). A cada usuari se li entrega un quadern amb activitats de memòria, de lectura, etc.. Sempre adequat a la persona en concret. 

Paral·lelament, les treballadores estan realitzant un vídeo de felicitació del Nadal entre els usuaris i usuàries del centre per tal que es pugin veure les cares entre ells en aquestes dates assenyalades.També s'han començat a repartir els detalls de Nadal a tots els usuaris. I aquests dies, tots i totes estan rebent un detall de Nadal de part de totes les treballadores. 

Darrera actualització: 15.12.2020 | 09:21

Imatges

Detall de Nadal que s'està enviant a totes les usuàries del Centre de suport a la llar