L’Hospital de Mollet reprèn les visites d'acompanyants als pacients ingressats

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 01:00
  • Es realitzaran de forma controlada i en un horari reduït gràcies a l’actual situació. La darrera setmana l'hospital ha registrat 25 altes i 2 defuncions de pacients de Covid-19. 

A dia d'avui, l'Hospital de Mollet compta amb 21 persones ingressades per Covid-19. La darrera setmana a l’hospital s’han donat 25 altes, amb un total de 861, i dues defuncions

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot al Baix Vallès es troba en 321, amb una taxa de contagi (Rt) de 1,00. 

Aquesta situació ha permès sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització i recuperar les visites d’acompanyats a les unitats no Covid d’hospitalització. “Ens sembla imprescindible tenir cura emocional de les persones ingressades i per això, just la situació ho ha permès, hem reprès les visites dels acompanyants, que tan beneficioses són pels pacients i  pels seus éssers estimats”, explica el Dr. Jaume Duran, director general de l’FSM.

Les visites, que s’inicien avui, es realitzaran de forma reduïda i mitjançant un control. Es permetrà l’accés diari d’un únic familiar, sense simptomatologia i seguint totes les mesures de prevenció de 12:00h a 13:00h a les unitats 1 i 2 i de 13:00h a 14:00 a la unitat 4. La unitat 3 romandrà tancada. 

Per altra banda, l’hospital recupera la normalitat exceptuant els parts, que es mantindran derivats a l’espera de veure com evoluciona la situació epidemiològica.

L’hospital demana molta prudència de cara a les pròximes festes, amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres en tot el territori del Baix Vallès.

A Martorelles les dades actualitzades de la pandèmia són les següents. 

  • Casos positius última setmana (del 25 de novembre al 2 de desembre): 1
  • Casos postius acumulats (des de l'inici de la pandèmia). 145
Darrera actualització: 02.12.2020 | 14:02

Imatges

Hospital de Mollet