L'Hospital de Mollet restringeix visites a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 01:00
  • El centre puja a 33 ingressos per Covid-19. La darrera setmana l’hospital ha registrat 15 altes, que sumen un total de 941, i quatre defuncions

Segons dades de la Generalitat de Catalunya en el territori del Baix Vallès, al llarg d’aquesta setmana el risc de rebrot ha augmentat fins a 502 punts, 200 punts per sobre que la setmana anterior i la taxa de contagi es manté per sobre de 1 (1,39).

Per la seva part a l’Hospital de Mollet s’ha reflectit aquesta tendència en les xifres i augmenta a 33 el nombre de persones ingressades amb Covid19.

Degut a l’alt risc de contagi del territori i per la seguretat de les persones ateses, s’han incorporat de nou la restricció de visites a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes de l’Hospital de Mollet.

Així mateix, es manté la derivació de l’atenció al part, que s’atén de forma temporal a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell o a l’Hospital General de Granollers respectivament segons si el pacient procedeix del Vallès Oriental o Occidental.

La resta d’activitat de l’Hospital de Mollet es desenvolupa amb normalitat. La darrera setmana s’han donat 15 altes amb un total de 941 i hi ha hagut quatre defuncions.

A Martorelles les dades actualitzades de la pandèmia són les següents. 

  • Casos positius última setmana (del 30 de desembre al 6 de gener): 7
  • Casos postius acumulats (des de l'inici de la pandèmia). 176
Darrera actualització: 13.01.2021 | 13:28