Martorelles caminarà contra el càncer de mama per cinquena vegada el 16 d'octubre

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 05:00
  • Sota el lema "Mou-te per elles Martorelles" l'edició d'enguany redueix inscripcions i suprimeix la botifarrada final. 

La regidoria d'Igualtat, amb la col•laboració de les d'Esports i Salut, impulsen el proper 16 d’octubre la cinquena edició de la Caminada nocturna contra el Càncer de Mama. 

Primer per a commemorar el 19 d’octubre, Dia Internacional Contra el Càncer de Mama, però també per a conscienciar sobre la importància de la detecció precoç d'aquest càncer i la necessitat d’hàbits saludables com a principals mesures de prevenció. A la vegada, recaptar fons, que aniran destinats a l'AECC, per a la investigació contra la malaltia. 

Com a principal novetat d'aquesta edició, es redueix el nombre d'inscripcions a 300 per la pandèmia de la Covid-19 i es faran de manera telemàtica a través de la pàgina martorelles.cat/entrades o bé presencialment a l'OAC de l'Ajuntament. Tot i aquesta reducció d’inscripcions, aquestes seguirán obertes per aquelles persones que vulguin col•laborar amb el bo d’ajut (5€) que va destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. 

La pandèmia també ha obligat a suprimir la botifarrada de després de la caminada. El preu del bo d'ajut passa de 7€ a 5€ i l'obsequi d'enguany és una mascareta amb el logotip de la caminada. 

En aquesta cinquena edició només hi haurà un recorregut llarg: es facilitarà la ruta per Google Maps i s’habilitaran cartells amb codi QR per seguir el camí. Les sortides seran esglaonades en grups de 20 en intervals de 3 minuts.

El primer grup sortirà a les 20 hores des de les pistes de Carrencà. L'ús de la mascareta serà obligatori en el tram urbà i recomanable en el tram rural. L'organització vetllarà per a seguir la normativa dictada pel PROCICAT per la Covid-19 en tot moment. 
 

Més informació i inscripcions

Darrera actualització: 07.10.2020 | 15:03

Imatges

Llaç Caminada contra el càncer de mama Cartell Caminada nocturna 2020