Martorelles celebra el Dia de la Policia Local en el cinquè aniversari de la seva creació

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 18:00
  • Acte de reconeixement a diferents agents per la tasca feta durant el confinament, i entrega de medalles per anitguitat de servei. 

La Policia Local de Martorelles va celebrar el passat 14 de maig el Dia de la Policia Local amb motiu del cinquè aniversari de la creació del cos de seguretat al municipi, l'1 de maig de 2017. 

L'acte va comptar amb la presència del Secretari General d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós; l'alcalde Marc Candela; els regidors Roger Parera, Joan Marc Flores, Anna Nogueres, Mireia Astivill, Octavi Mill i Margarita Casanovas; el cap de la Policia Local de Martorelles, Salvador Juvés acompanyat de tot el cos martorellesenc; i representants dels cossos de seguretat de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guardia Civil, Policia Local de Mollet del Vallès, Agents Rurals i ADF La Conreria. 

La celebració va servir per fer un reconeixement a tots els agents que han passat pel cos durant aquests cinc anys i, sobretot, a aquells que han estat de servei durant el confinament més estricte: "Hi ha un vídeo a vista d'ocell del confinament més dur on no hi havia ningú al carrer. Només un cotxe de la Policia patrullant" apuntava el regidor de Convivència i seguretat, Roger Parera, per posar en valor la tasca policial durant la pandèmia. 

A banda dels diplomes de reconeixement que es van lliurar, es va fer entrega de la medalla per 15 anys de servei a l'agent T. G.; pels 25 anys de servei a l'agent M. L.; i per l'impuls a la Policia de Martorelles al que va ser el primer inspector en cap del cos, Daniel Limones. També es va fer entrega de la felicitació per la col·laboració del veí Pol García en una actuació del cos martorellesenc.

En el seu parlament, el cap de la Policia, Salvador Juvés, va destacar el model de policia de proximitat que es duu a terme al municipi i va avançar properes novetats en relació al cos com la nova ordenança de convivència i civisme que l'Ajuntament està preparant; o la creació de la Junta Local de Seguretat. 

Per la seva part, l'alcalde Marc Candela, va posar  en valor la feminització del cos durant aquests cinc anys: "Encara calen més dones a tots els cossos de seguretat. Hem de dotar-nos dels mecanismes per fer-ho"  reclamava. Candela també va agrair la feina policial durant la pandèmia i va assegurar que "No només les dades que són bones, sinó també la percepció de seguretat que tenim és millor".

 

 

Darrera actualització: 08.07.2022 | 10:33

Imatges