Martorelles celebrarà el primer plat fort del Centenari de Rabasa-Derbi el 2 de juliol

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 00:00
  • Des de Martorelles s’emetrà el programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, es farà una sortida de motos Derbi al Circuit de Catalunya i es presentarà el podcast "100 anys d'història de Derbi" entre d'altres activitats. 

Aquest 2022 Martorelles celebra el centenari d'una de les indústries més emblemàtiques del municipi, les Indústries Rabasa-Derbi (1922-2022). L'Ajuntament de Martorelles i l'Associació 100 anys Rabasa-Derbi han programat activitats per commemorar l'efemèride durant tot l'any. 

El primer plat fort d'aquest centenari se celebrarà el proper 2 de juliol a Carrencà. Des d'allà, sortirà una concentració de motocicletes Derbi en direcció el Circuit de Catalunya per fer-hi una volta de celebració, i tornar a Martorelles. Aquesta marxa de motos antigues passarà per l’antic circuit del polígon industrial i, un cop al Circuit de Catalunya, es realitzarà una volta d’honor, prèvia a les 24h de motociclisme. Les motos han d’estar assegurades per circular per carretera aquell dia i qui no tingui assegurança pot anar directament al circuit per fer la volta, però sense fer el recorregut per les carreteres.

A Carrencà, des de primera hora, també podreu venir a gaudir del programa de Catalunya Ràdio "El suplement" en directe i presentat per Roger Escapa, que viurà la festa del centenari entrevistant a diferents personalitats (treballadors, pilots, família...) vinculades a la història de Rabasa-Derbi. 

Des de Martorelles s’emetrà el programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, es farà una sortida de motos Derbi al Circuit de Catalunya, es presentarà el podcast "100 anys d'història de Derbi" a càrrec del magazín La Mira que transportarà als oients a viure com va néixer i triomfar la indústria fundada per Simeó Rabasa tant a nivell empresarial com esportiu. 

Inscripció a la sortida al Circuit

Darrera actualització: 03.06.2022 | 09:07