Martorelles commemora el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 00:00
  • Lectura del Manifest on line, amb l'emisió  d'un vídeo amb imatges d'anteriors commemoracions. 

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, i des de l'Ajuntament de Martorelles, com cada any, es suma a la jornada per manifestar de forma contundent el seu rebuig vers les violències masclistes. 

També a les campanyes impulsades per Diputació de Barcleona i ICD per possar l'accent en les "violències masclistes digitals" ja que, arran del tancament dels centres educatius i dels espais físics d’oci, moltes persones han concentrat la seva socialització dintre del món tecnològic, virtual, internet i les xarxes socials, i aquest fet, ha comportat un desplaçament massiu de les violències masclistes cap aquests canals comunicatius. Aquestes violències, moltes vegades són poc identificables i encara menys reconegudes, i encara són pocs els recursos amb els que podem comptar, però en tenim.

Ës per això que aquest any farem una  Lectura del Manifest on line el dimecres  25N, amb l'emisió  d'un vídeo amb un recull de imatges d'accions anteriors i la veu en off de la regidora d'Igualtat, Mireia Astivill. 

Com fa cada any, la Biblioteca Monserrat Roig ha preparat una recomanació de llibres que podreu trovar a la biblioteca per donar visiblitat a veus de dones i per consienciar sobre la necessiat d'erradicar la violencia masclista.

Per últim, des de principis de novembre llueixen als fanals del poble les banderoles del 25N amb el lema "Martorelles contra la violència masclista".

Campanya Diputació Barcelona

Campanya del ICD: "Ni agresor ni cómplice"

 

Darrera actualització: 25.11.2020 | 09:11

Imatges

Recomanacions empoderament 25n biblioteca Recomanacions biblioteca violència masclista