Martorelles constitueix la taula de treball del projecte Radars

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 08:00
  • Un projecte d’acció comunitària que proposa detectar i prevenir situacions de risc en les persones grans, i disminuir l'impacte de la solitud no volguda en la seva qualitat de vida i benestar.

L'Ajuntament de Martorelles ha constituït aquest dimarts 4 d'octubre la Taula de treball del projecte Radars que aquesta tardor arrenca al municipi. 

La Taula Radars, que es reunirà periòdicament, té l’objectiu de promoure accions de vinculació de la gent gran al teixit comunitari. Un dels primers punts tractats és la captació del voluntariat, el qual serà un pilar essencial del projecte, ja que participarà en a les accions de vinculació.

Radars es presenta com un projecte d’acció comunitària que, liderat pels Benestar i família i en un marc de corresponsabilitat entre la ciutadania i els serveis públics i privats, es proposa dos reptes: la detecció i prevenció de  situacions de risc de les persones grans, i la disminució de l'impacte de la solitud no volguda en la seva qualitat de vida i benestar. 

En aquesta primera sessió de la Taula Radars han participat representants de les entitats  Adismar, AVV Can Sunyer, Casal d'Avis La Masia i Can Sunyer, Unión Cultural Andaluza de Martorelles, Escola Orfeònica; representants de l'Equip d'Atenció Primària de Martorelles - Sant Fost, del Centre de Salut Mental de Mollet (CSMA), de l'Hospital de Mollet, del Centre de suport a la llar, de la Biblioteca, de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i de la Creu Roja. 

 

Darrera actualització: 05.10.2022 | 09:09

Imatges