Martorelles convoca la novena edició del concurs del cartell de Festa Major

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00
  • La ciutadania podrà triar els tres cartells finalistes i el termini de presentació finalitza el diumenge 19 de juny a les 00 hores.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorelles ha convocat la novena edició del Concurs de Cartell de la Festa Major del municipi que se celebrarà els propers 8, 9, 10 i 11 de setembre de 2022. El premi al millor cartell estarà remunerat amb un import total de 1.000€ que es composa de 300€ pel disseny del cartell i 700€ pel disseny i maquetació del fulletó del programa, disseny de pancarta i disseny d’anuncis per a la premsa escrita i digital. 

Les inscripcions al concurs són gratuïtes i podran fer-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Martorelles, de manera presencial lliurant l’obra al Celler de Can Carrencà (Av. Piera, s/n), en horari de 8 a 14 hores o enviant l’obra per correu ordinari a l’atenció del Departament de Cultura a l’Ajuntament de Martorelles (plaça de l’Ajuntament, 1 08107 Martorelles). El termini finalitza el 19 de juny a les 00:00 hores.

La tria del cartell de Festa Major es farà mitjançant procés participatiu, a través del portal PARTICIPA311 on la ciutadania de Martorelles triarà les propostes i se seleccionaran les tres obres més votades. Aquestes es presentaran al Jurat, que estarà format per la Comissió de Festa Major, i triarà l’obra guanyadora.

Les obres han de portar en algun lloc l'escut oficial de l'Ajuntament de Martorelles, que es pot descarregar a http://www.martorelles.cat/escutoficial.

La primera part del premi, valorat en 300€, s'abonarà quan s'hagi fet l'entrega en format digital i definitiu del Cartell de Festa Major. La segona part del premi valorada en 700€ s'abonarà quan s'hagi fet l'entrega amb format digital i corregit del material gràfic. Si la persona guanyadora de l'obra no es veu capacitada per a fer el disseny i maquetació amb format digital i corregit del material gràfic pot renunciar a aquest encàrrec, fet que comporta la renuncia també de la segona part del premi valorada en 700€.

Bases del concurs

Darrera actualització: 24.05.2022 | 13:18