Martorelles convoca la vuitena edició del concurs del cartell de Festa Major

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 00:00
  • El termini de presentació finalitza el dimecres 30 de juny a les 15 hores i la ciutadania triarà els tres finalistes. 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorelles ha convocat la sisena edició del Concurs de Cartell de la Festa Major del municipi que se celebrarà els propers 9, 10, 11 i 12 de setembre de 2021. El premi al millor cartell estarà remunerat amb un import total de 1.000€ que es composa de 300€ pel disseny del cartell i 700€ pel disseny i maquetació del fulletó del programa, disseny de pancarta i disseny d’anuncis per a la premsa escrita. 

La tècnica és lliure. Cada concursant pot presentar fins a dues obres, i aquestes han de ser inèdites.

L'Ajuntament de Martorelles es posarà en contacte amb la persona guanyadora un cop s’emeti el veredicte per part de la Comissió de Festa Major prevsit per finals de juny. 

La primera part del premi, valorat en 300€, s'abonarà quan s'hagi fet l'entrega en format digital i definitiu del Cartell de Festa Major. La segona part del premi valorada en 700€ s'abonarà quan s'hagi fet l'entrega amb format digital i corregit del material gràfic.

Si la persona guanyadora de l'obra no es veu capacitada per a fer el disseny i maquetació amb format digital i corregit del material gràfic pot renunciar a aquest encàrrec, fet que comporta la renuncia també de la segona part del premi valorada en 700€.

El jurat estarà format per la Comissió de Festa Major i pel Plenari del Consell de Cultura de Martorelles. La comissió seleccionarà tres obres que seran elevades al Plenari del Consell de Cultura qui triarà l‘obra guanyadora. El termini de presentació de cartells acaba el proper dimecres 30 de juny a les 15 hores.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 09:26