Martorelles convoca vuit places per a la Brigada jove aquest estiu

Dimecres, 24 de maig de 2023
  • Quatre joves al juliol i quatre més a l'agost, tots de Martorelles, amb un contracte de 20 hores setmanals i 716,88€ de sou. 

L'Ajuntament de Martorelles torna a contractar, a través del projecte Brigada Jove, joves de 16 a 18 anys del municipi pels mesos d'estiu. Aquests 8 nois i noies treballaran, 4 al juliol i 4 a l'agost, 20 hores a la setmana durant un mes amb un sou de 716,88€. 

Entre les principals tasques a realitzar, destaquen la neteja de vies públiques, jardins i zones verdes; treballs de jardineria bàsics, muntatge i recollida de material; i tasques de pintura de via pública i equipaments municipals.

L'objectiu de la Brigada Jove és oferir una primera experiència laboral als i les joves, a la vegada d’oferir-los la possibilitat de conèixer els espais municipals des de dins.

Inscripció

Per formalitzar la sol·licitud cal emplenar aquest formulari i presentar-lo a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de dilluns a divendres de 08 a 15h.

El termini finalitza 13 de juny. Les persones que han complert els 18 anys poden presentar el formulari via telemàtica. En el moment de presentar la sol·licitud els i les joves aspirants podran manifestar la seva preferència pel que fa al mes (juliol o agost).

Anar a la convocatòria

 

Darrera actualització: 24.05.2023 | 10:39