Martorelles organitza el primer Mercat d'intercanvi i segona mà

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 00:00
  • Serà el proper 23 d'octubre al pati de la Masia de Carrencà i les inscripcions es poden fer del 4 al 18 d'octubre. 

El proper 23 d’octubre al matí el pati de la Masia de Carrencà (de 09 a 14h) acollirà la primera edició del Mercat d’Intercanvi i Segona Mà organitzat per l’Ajuntament de Martorelles . 

La participació és oberta a tota la ciutadania i té per objecte el regal, bescanvi i compravenda de productes de segona mà en bon estat, realitzat per la ciutadania.

Una forma de prevenir residus mitjançant la seva reducció, reutilització i reciclatge, revaloritzant així productes que sovint es desaprofiten o es llencen, i fomentar el consum col•laboratiu.

Per inscriure's-hi cal fer una inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) mitjançant el formulari que l’Ajuntament posarà a disposició a la mateixa oficina i a la seva pàgina web (martorelles.cat/segonama) del 4 al 18 d’octubre de 2021.

Els articles a exposar al mercat han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima que permeti la seva reutilització. Els articles que es poden regalar, intercanviar o vendre són els següents: 

  • Llibres, Discs, DVD’s, Pel·lícules,  Instruments musicals, Material, informàtic, Eines, Roba i complements , Material per a nadons i infants, Parament de la llar, Petit electrodomèstic, Material esportiu, Mobles, Jocs i joguines, Monedes, segells, minerals i altres productes col·leccionables, Material de jardineria i compostatge, Productes d’elaboració pròpia, no alimentaris.

La voluntat de l'Ajuntament és celebrar el mercat d'intercanvi i segona mà dues vegades l'any.

Bases i inscripció

Darrera actualització: 01.10.2021 | 09:56

Imatges

Mercat d'intercanvi i segona mà