Martorelles programa activitats per a commemorar el 25 de novembre, dia contra les violències masclistes

Divendres, 19 de novembre de 2021 a les 08:00
  • El municipi commemora el 25 de novembre amb un seguit d’actes per conscienciar i sensibilitzar la ciutadania. 

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Martorelles ha programat diferents activitats a l’entorn del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista. 

La primera activitat serà a la biblioteca amb un Booklife a càrrec de la Laura García de la Plataforma 80 grams que recomanarà lectures sobre el tema. 

El dijous 25 de novembre tindrà lloc la Donació de sang amb el lema “Donar sang per no vessar-ne”.  Al Celler de les 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

El mateix dijous a les 12h tindrà lloc la Lectura del Manifest a la plaça de l’Ajuntament. A la tarda, l’Era Jove de Carrencà acollirà el Taller Defensa Personal (17h) amb inscripció a joventut@martorelles.cat.

I l’última activitat d’aquest 25N és el Teatre – fòrum. “Sense límits” a càrrec de Impacta’t teatre del diumenge 28 de novembre a les 18.30 hores al Celler de Carrencà. Les entrades es poden obtenir a martorelles.cat/entrades.

Recomanacions bibliogràfiques sobre el 25N

Durant tot el mes de novembre, l’Aparador de la Biblioteca Lolita Milà us recomana una selecció de lectures que ens interpel·len i ens conviden a reflexionar sobre el gènere, la llibertat i els drets, recordant-nos els diferents tipus de violències patides per les dones al món actual. 

Darrera actualització: 19.11.2021 | 10:26