Martorelles programa quatre pel·lícules a la fresca pels divendres d'agost

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 08:00
  • Els divendres 6, 13, 20 i 27 d'agost a les 22 hores a la plaça El·líptica. La reserva gratuïta a través de martorelles.cat/entrades

L'Ajuntament de Martorelles ha programa un nou cicle de cinema a la fresca per aquest estiu 2021. Els divendres d'agost (6, 13, 20 i 27) la plaça El·Líptica acollirà les diferentns sessions. 

D'una banda, el proper 6 d'agost el cicle començarà amb  "La boda de Rosa" en versió castellana i catalana. A punt de fer 45, Rosa s'adona que ha viscut sempre per als altres i decideix marxar, deixar-ho tot i prémer el botó nuclear. Vol prendre les regnes de la seva vida i complir el somni de tenir un negoci propi. Però aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar.

L'animació infantil serà present al cicle el divendres 13 d'agost amb "Frozen II"  en versió catalana. Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta li està arribant i amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable.

El divendres 20 de d'agost arribarà a la pantalla del pati de la Masia la comèdia musical "Cats", en versió original. Adaptació del famós musical d'Andrew Lloyd Webber, del mateix títol. La trama gira al voltant d'una tribu de gats -els Jellicles- durant la nit de l'any en què prenen el seu més transcendent elecció: la de decidir quin d'ells renaixerà en una nova existència.

I tancarà aquestes nits de cinema a la fresca de Martorelles "Parásitos" en versió castellana el 27 d'agost. Tant Gi Taek com la seva família estan sense feina. Quan el seu fill gran, Gi Woo, comença a donar classes particulars a casa de Park ), les dues famílies, que tenen molt en comú tot i pertànyer a dos mons totalment diferents, comencen una interrelació de resultats imprevisibles.

Caldrà inscripció prèvia gratuïta per a totes les sessions properament a través del web martorelles.cat/entrades.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 12:22