Martorelles programa quatre sessions de cinema a la fresca al pati de la Masia

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 00:00

Els dijous del mes d'agost a les 22 hores a la nova ubicació. 

L'Ajuntament de Martorelles ha programa un nou cicle de cinema a la fresca per aquest estiu 2020. Els dijous d'agost (6, 13, 20 i 27) el pati de la Masia de Carrencà acollirà les diferentns sessions. 

D'una banda, el proper 6 d'agost el cicle començarà amb "Capitana Marvel" en versió castellana. La història segueix a Carol Danvers mentre es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l'univers, Quan la Terra es troba atrapada enmig d'una guerra galàctica entre dues races alienígenes. 

La propera cita serà dijous 13 d'agost amb "Ha nacido una estrella" en versió original subtitulada en castellà (VOSE). Jackson Maine (Bradley Cooper) és una estrella consagrada de la música que una nit coneix i s'enamora d'Ally (Lady Gaga), una jove artista que lluita per tirar endavant en el món de l'espectacle.

El dijous 20 de d'agost arribarà a la pantalla del pati de la Masia la comèdia musical "Yesterday", en versió castellana. Un músic que lluita per obrir-se camí s'adona que és l'única persona al món capaç de recordar als Beatles.

I tancarà aquestes nits de cinema a la fresca de Martorelles el clàssic "Cinema Paradiso" en versió catalana el 27 d'agost. Cinema Paradiso 'és una història d'amor pel cinema. Narra la història de Salvatore, un nen d'un poblet italià en el qual l'únic passatemps és anar a el cinema.

Caldrà inscripció prèvia gratuïta per a totes les sessions properament a través del web martorelles.cat/entrades.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 16:11