Martorelles renova la nota d’excel·lent del Segell infoparticipa 2022

Divendres, 24 de març de 2023 a les 00:00
  • El web municipal, amb una nota de 90,38 punts sobre 100, és el que compleix més indicadors de transparència dels municipis de menys de 5.000 habitants de la comarca. 

L’Ajuntament de Martorelles ha estat reconegut, un any més, amb el Segell Infoparticipa, un distintiu que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Amb la informació publicada al llarg del 2022, l’Ajuntament ha aconseguit una avaluació del 90,38, idèntic resultat que  l’avaluació de l’any passat- complint un total de 47 indicadors dels 52 requerits. Martorelles és l’ajuntament de menys de 5.000 habitants de la comarca amb millor nota.

El Segell Infoparticipa l’atorga el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local. Es va concebre l’any 2013 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb l’objectiu d’incentivar les bones pràctiques en comunicació pública local. L’any 2016 es va ampliar el nombre d’indicadors per adaptar-los als paràmetres de la Llei de Transparència, i any rere any, incrementen l’exigència en la qualitat de la informació que es posa a disposició de la ciutadania. Aquests indicadors avaluats es distribueixen en 3 temàtiques:

- Informació dels i les representants polítics/polítiques
- Informació sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius que se’n fa
- Informació i accés sobre les eines de participació ciutadana.

Consulta les dades

Darrera actualització: 30.03.2023 | 16:41

Imatges