Martorelles, Sant Fost i Santa Maria presenten un servei de promoció econòmica mancomunat

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 15:00
  • La intenció és que es posi en funcionament la primera quinzena de juliol. 
     

Aquest divendres al matí s'ha presentat el Servei de Promoció Econòmica La Serradora, un servei conjunt dels ajuntaments de Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles, que vol potenciar les polítiques actives d’ocupació i intermediació amb les empreses. 

Al tractar-se d’un servei conjunt, la ciutadania que cerqui feina o vulgui ampliar els seus coneixements es dirigirà en primera instància a les OAC de cada municipi, i serà atesa de forma personalitzada i en un període breu des de La Serradora de Sant Fost (Cr. Barcelona amb cr. Santa Rosa). Pel que fa a les polítiques formatives no reglades, aquestes es prestaran des de les Escoles Montserrat de Martorelles (Cr. Escoles 8).

A la presentació l’alcalde de Sant Fost, Carles Miquel, exposava que en aquests moments “hem d’acompanyar a la nostra gent que es troba en situació en atur i que no té ingressos i per això abocarem recursos tècnics, econòmics i humans en aquest projecte”. Per la seva part, l’alcalde de Santa Maria de Martorelles, Luisma Pintor, assegurava que “aquesta eina ens ajudarà a facilitar futurs i fer un treball social amb la ciutadania dels tres municipis”.

A més a més, els tres ajuntaments estan treballant amb l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV) per a l’adhesió d’aquests al projecte i treballar les polítiques d’ocupació i promoció econòmica conjuntament entre els tres municipis i la principal representació empresarial del Baix Vallès, que també té la seu a La Serradora: “Treballar conjuntament amb ells ens ha de permetre accedir a millors ofertes d’ocupació però també a poder-nos ajudar a formar aquesta ciutadania amb qualitat de llocs de treball” apuntava l’alcalde de Martorelles, Marc Candela. 

La intenció de crear un servei conjunt d’ocupació i promoció econòmica és una voluntat dels tres governs municipals des de l’inici del mandat i, arran de la COVID-19,  s’ha decidit accelerar la posada en funcionament d’aquest, amb la intenció que entri en funcionament la primera quinzena de juliol.
 

Darrera actualització: 26.06.2020 | 15:26

Imatges

L'alcalde Marc Candela durant la presentació